Harta site-ului
Ajutor
Jubileul satului Vasilievca
Jubileul satului Vasilievca

Bogata și frumoasa toamnă s-a întins peste dealuri, podgorii, glii strămoșești, șalul multicolor din frunze a mulțumit gospodarii cu roade bogate pentru munca depusă pe parcursul anului.
Ziua de 27 octombrie, când se sărbătorește Sfânta și Cuvioasa Parascheva, satul Vasilievca a marcat cea de-a 90-a aniversare. Timpul ploios de afară din acea zi, nu a împiedicat locuitorii și oaspeții veniți la serbătoare să încingă o horă la Casa de cultură.
Gospodarii bucuroși întâmpinau oaspeții așezându-i la mese doldora de bucate alese, serviți cu vin tradițional moldovenesc. Cu vorbe bune și dispoziția pe măsură, își relatează unul altuia reușitele și neajunsurile anului ce trece în eternitate.
A doua zi tradițional, au fost organizate competiții sportive, trânta la iepure, cucoș, berbec.
La premierea participanților a contribuit primăria, pentru ce îi aducem sincere mulțumiri. Iar pentru a face sărbătoarea și mai deosebită, au fost premiați și jubiliarii din localitate. Așa cum pe parcursul anului majoritatea au beneficiat de ajutor material din partea Consiliului raional Dubăsari, a Fondului de susținere socială a populației, pentru ce suntem recunoscători și-i spunem un sincer mulțumesc dlui Președinte al raionului, Grigore POLICINSCHI.
La fel, vrem să aducem mulțumiri și dlui Grigore FILIPOV, consilier raional care a contribuit financiar la procurarea premiilor pentru jubiliari, a dulciurilor împărțite celor prezenți. Totodată, vrem să exprimăm gratitudinea și față de agenții economici, Nirca P, Nirca S. și Agatiev A  pentru tombola organizată.
Colectivul de copii din localitate a organizat un concert tematic însoțit de cântece, dansuri, concursuri.
Ziua a fost petrecută cu veselie și mult zâmbet.
Ludmila BOLGARI,
Administrator în s. Vasilievca

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Jubileul satului Vasilievca - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta