Harta site-ului
Ajutor
,,Joc și cântec pe malul Nistrului’’
,,Joc și cântec pe malul Nistrului’’

Pe data de 4 iunie curent,  în satul Molovata, a avut loc un eveniment frumos și de primă audiție și anume Festivalul ,,Joc  și cântec pe malul Nistrului’’ care a unit cele două maluri, malul stâng și malul drept  la o zi de sărbătoare.
La eveniment au participat colective folclorice atât din r-nul Dubăsari și r-nul Criuleni și anume:
1. Molovata ,,Sălcioara’’
2. Boșcana r-nul Criuleni ,,Sălcioara’’
3. Goian ,,Nistreanca’’                       
4. Doroțcaia ,,Nistrenii’’ 
5. Coșnița ,,Coșnița’’
6. Corjova ,,Corjoveanca’’
7. Corjova r-nul  Criuleni ,,Mărgăritare’’.
La festival am avut și oaspeți de onoare, pe  dna Maria Perciuleac, șef Direcție cultură și turism, căreia îi mulțumim mult pentru  prezența la eveniment. Localitatea noastră pentru prima dată a avut ocazia să se bucure de un așa eveniment  frumos, să asculte muzică folclorică, să admire portul popular  al colectivelor folclorice prezente la festival.
Cu deosebit respect țin să le mulțumesc  colectivelor, oaspeților, că au acceptat să vină la Molovata  și să  fie alături de noi.
Pentru noi a fost o încercare și sperăm că a fost reușită în pofida că s-a stins lumina pe puțin timp, noi ne-am stăruit să facem sărbătoarea frumoasă.
Locuitorii s. Molovata au rămas satisfăcuți de tot ce au văzut și ascultat.
Mulțumim dlui primar, Igor Brînza, pentru ajutorul acordat și pentru susținere. De asemenea, exprimîm mulțumiri dlui  Anatol Crețu  pentru  ajutor  și pentru  că ne-a acordat acel loc frumos  pe malul bătrânului Nistru.
Festivalul  s-a încheiat cu muzică și zâmbete pe fețele  oamenilor și acest fapt ne bucură și pe  noi, organizatorii festivalului. Sperăm să nu fie pentru ultima dată așa eveniment în localitate căci numai prin astfel  de lucruri frumoase modoveanul este împlinit  și mândru. 
Ina POPA,
Conducător artistic  casa de cultură  Molovata

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
FcE4Ax9CB68F
2017-06-21 04:26:13
Nydelig Moa!Du vet å finne gossakene - og slike skåler får man vel andri nok av:0)Håper du har hatt en god uke - og nydelig helg. Savnet deg på treffet - det var maaange der , og jeg fikk ikke snakket med all verden - man blir jo litt " satt ut" av det hele:0) Men så koselig det var...Kos deg inne med stpnnkeriiekne. Perfekt dag til det i dag..Klemmer Heidi-anitha
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

,,Joc și cântec pe malul Nistrului’’ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta