Harta site-ului
Ajutor
Iubite dascăl
Iubite dascăl

În aceste zile de toamnă,  pline de  bucuria sărbătorilor,  ce-i încoronează chipul cu crizantemele  recunoştinţei,  DÎTS  Dubăsari  vine cu sincere felicitări şi urări de succese pe tărâmul  educaţional.
Ziua Profesională  a Lucrătorului din Învăţământ să vă aducă împăcare sufletească, lumină în priviri, recunoştinţele discipolilor, încrederea în propriul statut  de profesor adevărat.
Să vă bucure orice succes ce-l aveţi,  profesia nobilă, pe care aţi îmbrăţişat-o, să vă dăruiască zilnic raze de lumină şi speranţele înălţimilor profesionale.
Albul imaculat al crizantemelor să vă ningă potop, ca o binecuvântare,  întru realizarea cu succes a performanţelor  visate. Neobosită  să vă fie calea în educarea tinerei generaţii, în educarea viitorului.
Cu acest prilej, Vă invităm să ne onoraţi cu prezenţa Dumneavoastră la serata festivă dedicată Zilei Profesionale a Lucrătorului din Învăţământ, cu genericul: „Autograful recunoştinţei”, care va avea loc la data de 02 octombrie 2014, în incinta casei de cultură raionale din c. Coşniţa ora 1400

Cu înaltă consideraţiune
Şef DÎTS Dubăsari

Larisa BRADUCEAN.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Iubite dascăl - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta