Harta site-ului
Ajutor
IREX vă invită să participați la concurs!
IREX vă invită să participați la concurs!

Se caută nume pentru programul de modernizare a bibliotecilor publice din Republica Moldova.
Dacă sunteți bibliotecar, student sau pur și simplu o persoană inovatoare și creativă, atunci puteți propune, până la 30 iunie 2012, un nume relevant şi uşor de reţinut pentru programul de modernizare a bibliotecilor publice din Moldova, care, în prezent se numește Global Libraries în Moldova.
S-a lansat această invitație la concurs, în special, pentru bibliotecarii publici pentru că se doreşte ca viitorul nume al programului să fie unul reprezintativ pentru bibliotecile publice din Moldova.
Așa deci, condițiile concursului:
1.Numele programului trebuie sa fie original, uşor de reţinut, de pronunţat, de scris și de tradus, dar și în acelaşi timp, să poată fi uşor de asociat cu procesul de modernizare a bibliotecilor din țară.
2.Nu încurajăm utilizarea prefixului "biblio” pentru viitorul nume al programului.
3.La concurs pot participa toate bibliotecile publice din Moldova precum și vizitatorii acestora. Este încurajată plasarea în bibliotecă a unei boxe cu sugestii, pentru numele programului, la care sa aiba acces toți vizitatorii.
4.Atenție, acest concurs nu va influența procesul de selecție a bibliotecilor în program.
Cel mai original și interesant nume pentru program va fi anunțat public pe paginile web și de facebook ale Global Libraries în Moldova, iar castigatorul va fi primiat cu un CADOU special.
 Puteți expedia ideile dvs, pînă la 30 iunie 2012, accesînd pagina www.glmoldova.md/CONCURS, secțiunea CONCURS/Lasă un mesaj sau pagina facebook http://www.facebook.com/glmoldova. De asemenea, ne puteți scrie un e-mail la concurs@glmoldova.mdsau o scrisoare la adresa: blvd. Ștefan cel Mare 202, Kentford et. 7, Chisinau, MD-2004, în care veți indica versiunea de nume pentru program și datele dvs. de contact.


Global Libraries în Moldova este un program pilot care se va desfăşura timp de doi ani. În cadrul proiectului vor fi organizate seminare de instruire pentru bibliotecari şi vor fi selectate pînă la 60 de biblioteci publice din Moldova, care vor primi calculatoare pentru accesul publicului la internet. De asemenea, pe întreg teritoriul ţării vor fi create cinci Centre Regionale de Formare unde peste 100 de bibliotecari vor fi instruiţi cum să utilizeze potenţialul noilor resurse tehnologice în beneficiul comunităţii.


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

IREX vă invită să participați la concurs! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta