Harta site-ului
Ajutor
IP IARD la un an de activitate !!!
IP IARD la un an de activitate !!!

                Stimati colegi, onorata asistenta !!!

 Cu prilejul aniversarii a unui an de activitate a IP  “Incubatorul de Afaceri Dubasari”, doresc sa aduc  multumiri rezidentilor nostri, pentru participarea la  realizarea misiunii de baza a institutiei , si anume de  promovare a business-ului  local prin  dezvoltarea  afacerilor , prin crearea noilor locuri de munca si  imbunatatirea conditiilor de trai. Se aduc multumiri  Consiliului Raional Dubasari si  Organizatiei Dezvoltarii Sectorului Intreprinderilor Mici si Mijlocii  (ODIMM)  pentru parteneriatul reciproc - avantajos si durabil stabilit.
Astazi, incubatorul este bine cunoscut  prin gama larga de activitati din domeniul IMM-urilor atit de vitale pentru dezvoltarea sectorului rural atit regional, cit si national.
Pe parcursul a unui an , IP “IARD”  si-a sporit familia de rezidenti, ce activeaza atit in sfera de producere, cit si sfera serviciilor.

Serviciile oferite de IP “IARD” includ : atelier de croitorie , producerea si asamblarea mobilei, producerea de  usi si ferestre PVC, servicii taxi , servicii in constructii, servicii de contabilitate , servicii de proiectare, etc

In incheiere, aduc sincere felicitari cu urari de sanatate si prosperare fondatorilor institutiei, administratiei incubatorului, colaboratorilor, rezidentilor , agentilor economici locali si desigur Partenerilor nostri de dezvoltare, dorindu-le mult succes. Fie ca optimismul, entuziasmul si daruirea DVS. sa Va insoteasca si in continuare.

         Cu profund respect,

                                        Administrator  IP “IARD”                        Eugenia Nirca

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

IP IARD la un an de activitate !!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta