Harta site-ului
Ajutor
Invitaţie la Ziua Uşilor Deschise la IP IARD
Invitaţie la Ziua Uşilor Deschise la IP IARD

 IP “Incubatorul de Afaceri Dubăsari” Vă invită la  ZIUA UŞILOR DESCHISE, care va avea loc vineri   pe data de 03.10.2014 între orele 1100 - 1500 in    incinta  IP IARD. Evenimentul dat se înscrie în seria  activităţilor de promovare a antreprenoriatului,   organizate la nivel local şi naţional, aliniate campaniei coordonate de Comisia Europeană-„Săptămâna Europeană a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii” (29.09.2014 - 03.10.2014). Aceasta are drept scop informarea IMM-urilor privind măsurile de sprijin oferite de UE şi autorităţile locale, regionale şi naţionale, precum şi recunoaşterea  contribuţiei antreprenorilor la creşterea gradului de bunăstare, la crearea de locuri de muncă, la ameliorarea competitivităţii şi dezvoltarea inovării.

Pentru toţi cei interesaţi despre cum ar putea să înceapă o afacere sau pur şi simplu doresc să viziteze incubatorul, să cunoască agenţii economici şi serviciile prestate de acestea Vă aşteptăm cu drag să ne vizitaţi pe data de 03.10.2014.

Vom fi bucuroşi să Vă avem ca oaspeţi în această zi marcantă. Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la numărul de telefon 0 248 25 568.

                                           

                                                    Administrator  IP “IARD”                                    Eugenia Nirca

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Invitaţie la Ziua Uşilor Deschise la IP IARD - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta