Harta site-ului
Ajutor
Investim în viitorul localităților raionului
Investim în viitorul localităților raionului

 La data de 26.06.2019, arhitecorul-șef  al raionului Dubăsari, a efectuat o deplasare de serviciu  în s. Cocieri, raionul Dubăsari. În localitatea dată  a fost convocată comisia raională de selectare a terenului pentru construcţii, pentru amplasarea unui centru comercial.  
În urma examinării terenului propus pentru construcția obiectului sus-menționat, membrii comisiei s-au expus și susținut în unanimitate construcţia centrului comercial şi amenajarea terenului aferent acestuia.
Amplasarea acestui edificiu, cu demolarea construcţiei vechi,va da posibilitatea extinderii spaţiului comercial din centrul localităţii, care va fi şi mai atractiv adăugându-se la cele existente cum ar fi farmacia, piaţa, gheretele „Orange”, de haine, fructe şi legume.
În aceiaşi zi comisia a mai examinat un demers parvenit de la conducerea  sanatoriului „Struguraş”, cu privire la extinderea blocului curativ, lărgirea spaţiului foieului unde are loc servirea fitoceaiurilor.
De asemenea, în urma examinării, membrii comisiei s-au expus pozitiv asupra solicitării şi au venit cu unele recomandări privind intervenţia în structura de rezistență a construcţiei.
 
Gheorghe MORARENCO, arhitect-şef
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Investim în viitorul localităților raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta