Harta site-ului
Ajutor
Învăţare prin dialog deschis
Învăţare prin dialog deschis

În scopul realizării prevederilor Planului Managerial al Direcţiei Învăţământ General, Dubăsari pentru anul de studii 2023 – 2024 şi întru asigurarea unui management eficient de organizare a procesului de instruire la disciplinele şcolare
Limba rusă (şcoli naţionale) şi Limba şi literatura rusă (clase alolingve) la 26 octombrie 2023, în incinta gimnaziului Ustia, în colaborare cu administraţia gimnaziului, am organizat şi desfăşurat un seminar raional teoretico - practic cu participarea profesoarelor de limba rusă şi limba şi literatura rusă din cadrul Comisiei Metodice Limbă şi Comunicare din raion.
Seminarul a demarat cu tema: „Diferenţierea sarcinilor de lucru în cadrul orelor de limba rusă”, fapt demonstrat pe parcursul activităţii didactice, dar şi în cadrul atelierului de lucru cu participarea profesoarelor prezente în cadrul seminarului.
Seminarul s-a desfășurat în conformitate cu Agenda aprobată de administraţia gimnaziului:
1. Prezentarea orei publice de către profesoara de limba rusă Sitmatova Tatiana în clasa a VI-a „A” cu tema: Золoтая осень”. 
2. Analiza şi evaluarea parcursului didactic.
3. Atelier de lucru cu tema: „Diferențierea sarcinilor de învăţare în cadrul orelor de limba rusă”, moderator Tolstenco Violeta, şef Secţie politici educaţionale, Direcţia Învăţământ General.
4. Rundă de întrebări şi răspunsuri.
În cadrul parcursului didactic pe care l-a desfășurat doamna Sitmatova Tatiana a fost demonstrată continuitatea la nivel de clasă, ceea ce a dus spre eficientizarea învăţării. Elevii, prin varietatea sarcinilor de învăţare, au demonstrat cunoştinţe la nivelul comunicării verbale, dar şi a scrierii corecte.
Aduc mulţumiri administrației gimnaziului Ustia, în persoana domnului director, Lungu Nicolae, pentru contribuția adusă întru realizarea obiectivelor seminarului.
De asemenea, îmi exprim respectul faţă de toate colegele care, au demonstrat atitudine în analiza orei publice și interes faţă de tema abordată în cadrul seminarului şi a Atelierului de lucru.

Violeta TOLSTENCO, şef Secţie politici educaţionale, 
Direcţia Învăţământ General, Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Învăţare prin dialog deschis - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta