Harta site-ului
Ajutor
Întruniri, şedinţe, întrebări, discuţii, în speranţa accsesului liber.
Întruniri, şedinţe, întrebări, discuţii, în speranţa accsesului liber.

Recent, pe data de 07.08.2017, în incinta Consiliului raional a avut loc o şedinţă de lucru a Viceministrului agriculturii dl Ion Parea, administratorului interimar Î.S„Mecagro”, dl Sergiu Strătan, cu primarii şi agenţii economici a căror terenuri agricole sunt amplasate de după traseul „Rîbniţa-Tiraspol”. Reamintim, că la aceste terenuri agricole cu suprafaţa de circa 6300 ha începînd cu toamna anului 2013, partea „transnistreană” a blocat permisiunea de prelucrare a lor.
Vicepreşedintele raionului dl. Valerie Sandul a expus problemele principale, precum şi agenţii economici şi-au expus doleanţele de soarta de mai departe în prelucrarea şi accesul la terenurile date, mai ales acum în preajma campaniei de semănat de toamnă.
 În urma discuţiilor sa decis, că în zilele apropiate va avea loc o şedinţă lărgită cu implicarea Biroului pentru Reintegrare, Guvernului Republicii Moldova, Ministerului agriculturii, agenţii economici şi primarii din teritoriu întru redresarea situaţiei. Deci discuţii, şedinţe, întrebări şi întruniri se mai prevăd având în vedere specificul raionului Dubăsari.
 

                                       Direcţia agricultură şi cadastru
        
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Întruniri, şedinţe, întrebări, discuţii, în speranţa accsesului liber. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta