Harta site-ului
Ajutor
Întrunirea Consiliilor Locale de Tineret din platoul Coşniţa cu Preşedintele raionului
Întrunirea Consiliilor Locale de Tineret din platoul Coşniţa cu Preşedintele raionului

La data de 7 august curent, conform planului de activitate al Centrului multifuncţional pentru copii şi tineret a avut loc o întrunire cu Consiliile Locale de Tineret din Platoul Coşniţa şi preşedintele raionului Dubăsari, dl Gr. Policinschi. Dl preşedinte a salutat prezenţa tuturor şi a accentuat că este disponibil să susţină orice iniţiativă, idee venită din partea tinerilor şi pentru promovarea politicilor de tineret.
În cadrul întîlnirii date CLT-urile au prezentat planurile şi acţiunile întocmite în perioada ultimelor 3 luni, astfel au fost menţionate Şcoala Tînărului Conducător ediţia a XIII-a, competiţii sportive, acţiuni de salubrizare, Marşul memoriei- velotrack, deplasarea Consiliilor Locale la Hramul oraşului Făleşti, participarea la deschiderea Casei raionale de cultură şi festivalul „Nistrule pe malul tău”, întruniri cu reprezentanţii Centrului ProComunitate, campanii de informare privind regulile la înnot şi păstrarea curăţeniei la locul de odihnă, Balul absolventului, discoteci,  precum şi acţiuni de voluntariat. 
Făcînd o analiză a tuturor măsurilor desfăşurate tinerii au ajuns la concluzia că ele necesită o mediatizare mai eficientă prin intermediul surselor mass-media electronice şi scrise, reţele de socializare, pagina oficială a raionului dubasari.md unde tinerii au oportunitatea să pună în vizorul comunităţii toate realizările efectuate.
De asemenea, CLT-urile au avut ocazia să se familiarizeze cu propunerile de activităţi pentru perioada august-decembrie, prezentate de specialiştii din cadrul Centrului multifuncţional pentru copii şi tineret. Totodată, la întrunire tinerii au avut ocazia să facă cunoştinţă şi cu tinerii-specialişti din cadrul Consiliului raional Dubăsari.
Tinerii au exprimat mulţumire dlui Preşedinte pentru posibilitatea petrecerii unor asemenea întruniri, utilitatea lor găsindu-şi expresie în procesul de implicare al tinerilor în viaţa comunităţii.
Astfel de întruniri sunt mereu binevenite şi de bun augur, datorită faptului că tinerii se adună pentru a genera idei noi pentru activităţile lor din Consiliile Locale şi făcînd schimb de experienţă şi opinii  devin mai activi.

                                     Dicusar Vladimir- metodist coordonator în realizarea acţiunilor de implementare a politicilor de tineret

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întrunirea Consiliilor Locale de Tineret din platoul Coşniţa cu Preşedintele raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta