Harta site-ului
Ajutor
Întrunire de lucru cu Viceprim-ministru Eugen Carpov
Întrunire de lucru cu Viceprim-ministru Eugen Carpov


   În cadrul Consiliului raional a avut loc o întrunire de lucru a dlui Eugen Carpov, Viceprim-ministru cu conducerea raionuluiu. Întrunirea  a fost organizată de către Direcţia Învăţămînt Tineret şi Sport din cadrul autorităţii executive, unde au participat, cadrul didactic din Liceul teoretic Doroţcaia şi Liceul teoretic "Vlad Ioviţă" Cocieri.

    Preşedintele raionului dl Gr.Policinschi în cadrul şedinţei a abordat problema claselor liceale şi activitatea liceelor  nemijlocit din s. Doroţcaia şi Cocieri. 

Totodată, preşedintele raionului a solicitat de a susţine financiar din partea Guvernului inclusiv din sursele fondului de reintegrare pentru a asigura o bună activitate atît a instituţiilor din domeniul învăţămîntului cît şi a autorităţilor locale de ambele niveluri şi infrastructura locală;

       La finele şedinţei preşedintele raionului a solicitat de asemenea stabilirea unui mecanism de comunicare mai eficient dintre structurile centrale şi autorităţile locale din raionul Dubăsari inclusiv la capitolul consultării, utilizării, susţinerii din fondul de reintegrare a ţării.

    Dl Eugen Carpov a menţionat necesitatea de a menţine o comunicare permanentă şi dorinţa de a acorda ajutor raionului Dubăsari, reieşind din posibilităţile financiare ala Guvernului.

                                                                                                                                                         Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
nJPPnGXNTczs
2017-06-21 04:22:30
Morre, toivottavasti luet Tuulen viemän pian ja olet oikein hÃt¶Ã¶suupaltli sen suhteen! En muista, että siitäkään olisi juuri blogeissa ollut juttua, mutta olisipa hauskaa päästä muistelemaan ja lukemaan toisten muistoja. Jo ajatus Tuulen viemää -keskustelusta värisyttää!
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întrunire de lucru cu Viceprim-ministru Eugen Carpov - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta