Harta site-ului
Ajutor
Întrunire de lucru cu Viceministrul agriculturii dl Ion PAREA
Întrunire de lucru cu Viceministrul agriculturii dl Ion PAREA

Pe data de 16.03.2017 în incinta Consiliului raional Dubăsari a avut loc întrunirea de lucru a dl Ion Parea viceministrul agriculturii şi industriei alimentare cu producătorii agricoli din raion, primarii localităţilor şi specialiştii pentru reglementarea fondului funciar din primării.
Cum și a fost promis de către dl I.Parea în urma vizitei din 21.02.2017, la întrunire au fost prezenţi şi reprezentanţii Agenției “Apele Moldovei”, Agenției de Intervenție și Plăți în Agricultură, Biroului pentru Reintegrare, şi alţi reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii, unde au fost aduse la cunoștință informații şi răspunsuri la solicitările discutate în urma şedinţei precedente şi scrisorile adresate anterior.
Pe parcursul ședinței au fost discutate un șir de probleme expuse de către agricultori, cele mai prioritare probleme sunt unele propuneri pentru includerea în Regulamentul de subvenționare a unor facilităţi pentru agenţii economici din partea stîngă a Nistrului, accesul la terenurile după traseu, menţinerea colectivelor de muncă, irigarea terenurilor cu suprafețe mici și multe alte probleme şi neclarități în proces de activitate. La rândul său, de către reprezentaţii prezenţi la şedinţă au fost date răspunsuri concrete la toate întrebările din fiecare domeniu în parte.
Dl I.Parea a menţionat că au fost notate toate întrebările expuse de agenții economici şi primari în cadrul şedinţei și în cel mai restrîns timp vor fi examinate problemele puse in discuții .
La finele ședinței dl Gr.Policinschi președintele raionului a menţionat că având în vedere specificul raionului Dubăsari ar fi binevenite asemenea întruniri o dată la cel puţin trei luni, unde vor fi discutate problemele cu care se confruntă agenţii economici, persoanele fizice, locuitori ai raionului Dubăsari.
Tatiana BULAT,
Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întrunire de lucru cu Viceministrul agriculturii dl Ion PAREA - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta