Harta site-ului
Ajutor
Întrunire de lucru cu directorii caselor de cultură și conducătorii formațiilor artistice din raion
Întrunire de lucru cu directorii caselor de cultură și conducătorii formațiilor artistice din raion

La data de 02 octombrie 2019, conform planului de activitate al Direcţiei cultură şi turism, în incinta bibliotecii publice raionale a fost organizată şi desfăşurată întrunirea de lucru privind atestarea formațiilor artistice de amatori din raion.
Evenimentul a fost prezidat de dna Maria Perciuleac – şef Direcţie cultură şi turism, care a venit cu un cuvânt de salut către directorii şi conducătorii formaţiilor artistice din teritoriu. În cadrul întrunirii s-a adus la cunoștință despre Regulamnetul de atestare a formațiilor artistice de amatori cu titlul ”Model”,  a fost stabilit graficul de atestare a colectivelor artistice de amatori și ordinea evoluării acestora în scenă.
Totodată dna Maria Perciuleac a adus la cunoştinţă că atestarea formațiilor artistice de amatori cu titlul ”Model” se va desfășura după următorul program:
  • 22 octombrie 2019, ora 13:00, în incinta Casei de cultură din localitatea Molovata se vor atesta formațiile artistice de amatori din localitățile: Molovata, Oxentea, Ustia, Holercani, Molovata Nouă, Corjova;
  • 22 octombrie 2019, ora 15:30 în incinta Casei raionale de cultură din s. Coșnița se vor atesta formațiile artistice de amatori din localitățile Pîrîta, Pohrebea, Doroțcaia, Coșnița.
Marina Nicolaev,
spacialist principal Direcţia cultură şi turism
 
 
 
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întrunire de lucru cu directorii caselor de cultură și conducătorii formațiilor artistice din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta