Harta site-ului
Ajutor
Întrunire de lucru
Întrunire de lucru

La data de 22 august 2013, ora 10.00, în incinta Consiliului raional Dubăsari, a avut loc o întrunire de lucru cu conducătorii instituţilor de cultură. În cadrul şedinţei s-au discutat mai multe probleme ce ţin de activitatea instituţilor de cultură, la fel organizarea şi desfăşurarea sărbătorilor naţionale.
Dna Valentina Semionov, şef Direcţia cultură şi turism, a adus la cunoştinţa conducătorilor despre planul raional de acţiuni consacrat marcării a 69 ani de la eliberarea Moldovei de sub ocupaţia fascistă şi sărbătoririi sărbătorilor naţionale "Ziua Independenţei Republicii Moldova” şi „Limba Noastră”,  în baza cărui vor fi eloborate planurile proprii şi realizarea acestor.
Dna Maria Jimbei, vicepreşedintele raionului Dubăsari, a atenţionat conducătorii despre responsabilităţile, atitudinea fiecărui  faţă de activitate, nivelul de organizare la sărbătorile care se apropie şi a menţionat că lucrătorii din domeniu culturii sunt acei care promovează lucrurile frumoase, valorile, tradiţile poporului nostru, care aduc societatea la un nivel de cultură. 
A fost menţionate mai multe subiecte importante pentru o bună organizare şi desfăşurare a sărbătorilor sus numite, şi anume efectuarea lucrărilor de salubrizare, amenajerea edificiilor publice şi a tuturor complexelor militare.
Organizarea diverse mese rotunde, participarea colectivelor artistice de amatori la concertele organizate şi întrunirii consacrate eliberării Patriei se sub jugul fascist şi la fel mediatizarea acţiunilor pe pagina web a raionului.
Vă îndemnăm pe toţi să participaţi la Festivalul naţional de muzică uşoară "Armonii de vară" ediţia I-a, 2013, care va avea loc la data de 27 august 2013, ora 18.00,  în incinta Casei raionale de cultură Dubăsari din com. Coşniţa.Direcţia cultură şi turism


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întrunire de lucru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta