Harta site-ului
Ajutor
Întrunire cu privire la proiectul "Casa de Cultură- un model de consolidare a comunităţii locale, printr-un parteneriat civil"
Întrunire cu privire la proiectul "Casa de Cultură- un model de consolidare a comunităţii locale, printr-un parteneriat civil"

La 24 noiembrie 2011, ora 11.00 în Casa de Cultură a raionului Orhei, va avea loc prezentarea proiectului pentru raioanele Orhei, Rezina, Teleneşti, Dubăsari şi Criuleni. Şefa Secţiei Cultură, Valentina Semionov, împreună cu dna Maria Jimbei, vicepreşedintele raionului Dubăsari vor merge la eveniment pentru familiarizarea cu condiţiile de participare în proiect şi consultanţă cu privire la completarea formularului de participare.

Fundaţia Soros-Moldova şi Centrul pentru Politici Culturale anunţă un program, scopul căruia este să creeze modele de case de cultură reorganizate în centre de furnizare de servicii culturale pentru populaţie în bază de parteneriat şi cooperare între ONG şi instituţiile Administraţiei Publice, care vor lucra în spiritul cerinţelor moderne.
Proiectul are o durată de implementare de doi ani - principala cerinţă - participarea la toate activităţile prevăzute în proiect.

Concursul va avea loc în două etape:

I etapă: va fi evaluată calitatea cererilor de participare în concurs, experienţa şi potenţialul organizaţiilor solicitante şi acordul de colaborare încheiat între casa de cultură-ONG şi confirmarea din partea adminsitraţiei publice locale despre disponibilitatea de a aloca cel puţin 4.000 euro pentru realizarea proiectului.
II etapă: vor fi selectaţi în cele din urmă participanţii la proiect, aici se vor analiza calitatea cartografierii resurselor culturale din zonă, fiind evaluată de un expert internaţional.Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întrunire cu privire la proiectul "Casa de Cultură- un model de consolidare a comunităţii locale, printr-un parteneriat civil" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta