Harta site-ului
Ajutor
Întrunire cu directorii instituţiilor de cultură
Întrunire cu directorii instituţiilor de cultură


Conform planului de activitate al Direcţiei Cultură şi Turism, la 5 aprilie 2013  , în incinta  Şcolii de Arte Coşniţa, a avut loc întrunirea cu directorii instituţiilor de cultură din localităţile raionului Dubăsari (case de cultură, biblioteci, muzee).  Subiectele puse în discuţii au fost următoarele: prezentarea dărilor de seamă privind activităţile realizate în lunile ianuarie – martie, prezentarea programului de acţiuni pentru luna aprilie. 
Dna.Valentina Semionov - şefa Direcţiei cultură şi turism a prezentat colegilor note informative importante  pentru a fi incluse în programul de activitate şi nu în ultimul rînd a menţionat  lacunele depistate  în primul  simestru de activitate, în domeniul culturii, des  întîlnite zi de zi în activitatea  propriu-zisă a instituţiilor de cultură. La acest eveniment s-a pus în discuţie organizarea şi participarea la concursurile: „La izvoarele înţelepciunii”; „ Gheorghe Murga”; Tinerii plasticieni” etc., problemele prioritare  pentru  promovarea  patrimoniului cultural imaterial. Totodată dna Raisa Andreev –directorul Casei de cultură  din Molovata Nouă  a relatat o informaţie utilă acumulată în timpul cursurilor de perfecţionare.  Toţi şi-au expus opinia pe marginea unor probleme care persistă pe parcursul multor  ani de activitate  care stagnează obţinerea performanţelor aşteptate.
 Numai prin  colaborare  cu alte instituţii bazate pe respect, colegialitate delicateţe în comunicare se vor obţine succese remarcabile în activitate. 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întrunire cu directorii instituţiilor de cultură - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta