Harta site-ului
Ajutor
Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria)
Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria)

        

  Pe data de 03 decembrie 2010 a avut loc şedinţa Comisieipentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul. 

              Şedinţa a fost prezidată de preşedintele comisiei dna M.Jimbei, vicepreşedintele raionului.  

În cadrul acesteia au fost  examinate cererile cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul.

În conformitate cu Legea nr.1585-XIII din 27 februarie 1998 cu privire la asigurarea obligatorie de asistenţă medicală, Hotărîrea de Guvern nr.906 din 24.09.2010 privind crearea şi activitatea comisiilor pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul, Hotărîrea de Guvern nr. 1015 din  05.09.2006 cu privire la aprobarea unor acte normative, examinînd actele prezentate de către solicitanţi şireieşind din propunerile înaintate, membrii comisiei audecis: 

 Se aprobă lista cetăţenilor Republicii Moldova, care au prezentat cererile de 15.11.2010 pînă pe 03.12.2010, domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul. 

Reamintim că cererile pot fi depuse, pentru a fi examinate, în incinta Consiliului raional, biroul 301.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta