Harta site-ului
Ajutor
Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria)
Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria)

Pe data de 04 octombrie 2011 a avut loc şedinţa Comisiei. pentru examinarea adresărilor cetaţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul.
În conformitate cu Legea nr.1585-XIII din 27 februarie 1998 cu privire la asigurarea obligatorie de asistenţa medicală, Hotarîrea de Guvern nr.906 din 24.09.2010 privind crearea şi activitatea comisiilor pentru examinarea adresărilor cetaţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul şi examinînd actele prezentate de către solicitanţi (18), Comisia A DECIS:
1. Se acceptă cererile şi se aprobă lista cetaţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul (16).
2. Decizia Comisiei şi lista aprobată se prezintă spre examinare şi solutionare Agenţiei teritoriale Bender a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.
3. Se resping pentru reexaminare şi reconfirmare legală cererile cetăţenilor domiciliaţi în localităţile raionului Dubăsari din stînga Nistrului, care se afla sub jurisdicţia Republicii Moldova (2).
4. Dna Crăciun Svetlana, reprezentantul Agenţiei teritoriale Bender a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină va asigura transparenţa informaţiei privind procurarea poliţelor de asigurare obligatorie de asistenţă medicală pentru anul 2011 pentru proprietarii de teren agricol (cotaş) şi pentru persoanele neangajate (fondatori I.I, deţinători de patentă etc.).

Alexandra Vatav, specialist principal Secţia administraţie şi servicii publice

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta