Harta site-ului
Ajutor
Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului
Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului

 

   Pe data de 05 mai 2015 a avut loc şedinţa Comisiei. pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul.
   În conformitate cu Legea nr.1585-XIII din 27 februarie 1998 cu privire la asigurarea obligatorie de asistenţă medicală, Hotărîrea de Guvern nr.906 din 24.09.2010 privind crearea şi activitatea comisiilor pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) şi localităţile limitrofe frontierei administrative din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul, Hotărîrea de Guvern nr.1004 din 26 decembrie 2011 privind completarea Hotărîrii Guvernului nr.906 din 24 septembrie 2010, Hotărîrea de Guvern nr. 1015 din  05.09.2006 cu privire la aprobarea unor acte normative şi examinînd actele prezentate de către solicitanţi, Comisia aprobat cererile cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul (37 la număr).
   Totodată vă reamintim că cererile pot fi depuse în cab.301, et.3, Consiliul raional Dubăsari.
Pentru informaţii suplimentare apelaţi la tel de contact 024844749.

Specialist principal Secţia administraţie şi servicii publice
Alexandra Vatav 


Notă: toţi beneficiarii de poliţe de asigurare domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) şi localităţile limitrofe frontierei administrative au aceleaşi drepturi şi obligaţiuni ca şi cetăţenii Republicii Moldova.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta