Harta site-ului
Ajutor
Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova
Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova

Pe data de 06 decembrie 2011 a avut loc şedinţa Comisiei. pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul.
În conformitate cu Legea nr.1585-XIII din 27 februarie 1998 cu privire la asigurarea obligatorie de asistenţă medicală, Hotărîrea de Guvern nr.906 din 24.09.2010 privind crearea şi activitatea comisiilor pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul şi examinînd actele prezentate de către solicitanţi(31), Comisia A DECIS:
1.Se acceptă cererile şi se aprobă lista cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul (29).
2.Decizia Comisiei şi lista aprobată se prezintă spre examinare şi soluţionare Agenţiei teritoriale Bender a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.
3.Se resping cererile dnei Terentieva Lidia Avxentie pentru reexaminare şi documentare şi a dlui Dercaci Fiodor Vasile pentru reexaminare şi reconfirmare legală a statutului de invalid (anexa2).
4.Dna Craciun Svetlana, reprezentantul Agenţiei teritoriale Bender a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină va asigura transparenţa informaţiei privind procurarea poliţelor de asigurare obligatorie de asistenţă medicală pentru anul 2011 pentru proprietarii de teren agricol (cotaş) şi pentru persoanele neangajate (fondatori Î.I, deţinători de patentă etc.)

Specialist principal Secţia administraţie şi servicii publice
Alexandra Vatav

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întru susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta