Harta site-ului
Ajutor
Întru stabilirea unui parteneriat între raioanele Dubăsari şi Lomonosov, regiunea Leningrad
Întru stabilirea unui parteneriat între raioanele Dubăsari şi Lomonosov, regiunea Leningrad

În urma vizitei de lucru a dlui Grigore POLICINSCHI, preşedintele raionului Dubăsari efectuată în luna ianuarie anul curent în Federaţia Rusă, oraşul Sankt-Petersburg şi în raionul Lomonosov din regiunea Leningrad, şi avînd în vedere acordurile de colaborare încheiate între conducerea raionului şi autorităţile administraţiei publice locale din regiunea rusă, conform deciziei Consiliului raional şi propunerea consilierilor raionali, dl Preşedinte a emis o dispoziţie prin care a fost instituit un grup de lucru pentru stabilirea relaţiilor de colaborare şi parteneriat, schimbului de experienţă în domeniul administrativ, social-economic, umanitar, etc. dintre reprezentanţii unităţilor administrativ-teritoriale.

Din grupul de lucru instituit fac parte consilieri raionali, preşedinţii comisiilor de specialitate şi şefi ai subdiviziunilor din cadrul Consiliului raional, agenţi economici din teritoriul raionului.

Astfel, astăzi 10 iulie, Preşedintele raionului a convocat şedinţa grupului de lucru în cadrul căreia au fost discutate propunerile din partea raionului ce pot fi înaintate reprezentanţilor din Federaţia Rusă întru stabilirea unui parteneriat de dezvoltare social-economică între cele două raioane.

Totodată, Preşedintele raionului a informat despre transmiterea invitaţiei părţii ruse pentru efectuarea unei vizite de lucru în raionul nostru. În cadrul întrunirii a fost menţionată necesitatea stabilirii unui plan de acţiuni pentru organizarea eficientă a eventualei întrevederi
. Membrii grupului de lucru şi-au expus susţinerea iniţiativei date, venind cu mai multe propuneri şi sugestii la acest capitol.

Domnul Grigore POLICINSCHI a menţionat importanţa majoră a acestei vizite pentru raionul Dubăsari, specificînd interesul pentru a atrage investiţii în domeniul dezvoltării economice a raionului Dubăsari, stabilirea unor relaţii şi înfrăţiri între raioane, inclusiv între primării şi instituţii.


Ec. Racoveţ
şef Serviciu relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întru stabilirea unui parteneriat între raioanele Dubăsari şi Lomonosov, regiunea Leningrad - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta