Harta site-ului
Ajutor
Întrevederea Președintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, cu Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu
Întrevederea Președintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, cu Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu

Astăzi, în data de 15 februarie curent, Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI a avut o întrevedere de lucru cu Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil NEAGU, însoţit de specialişti. Preşedintele raionului a menționat importanța contactelor permanente ale angajaților Consililului Raional Dubăsari și a Consiliului Județean Buzău.
Președintele raionului a specificat că, localitățile din raionul Dubăsari îşi doresc să stabilească și să atragă cât mai multe investiţii în teritoriu, pentru a derula proiecte sociale, economice și de infrastructură, pentru a asigura o activitate viabilă în interesul cetățenilor atât ale autorităților locale cât și îmbunătățirea calității serviciilor prestate pentru locuitorii raionului. Domnul Grigore POLICINSCHI a informat despre acţiunile și măsurile întreprinse de conducerea raionului pentru ameliorarea mediului de afaceri, îmbunătăţirea sectorului agrar.
La rândul său, Preşedintele judeţului Buzău, Petre Emanoil NEAGU, a felicitat raionul pentru mai multe progrese investiționale şi a încurajat autorităţile să asigure implementarea cu succes a proiectelor care vor parveni. Oficialul a menţionat disponibilitatea consiliului judeţean de a susţine implementarea proiectelor  în sectorul public, cît şi receptivitatea în colaborare.
Părţile au făcut, de asemenea un schimb de opinii privind direcţiile primordiale de cooperare dintre Raionul Dubăsari şi Judeţul Buzău, astfel fiind stabilite principalele priorități pentru primul semestru a anului 2017.
Raionul Dubăsari și Județul Buzău, în data de 3 martie 2016, au încheiat un acord de cooperare, ce prevede stabilirea relațiilor de prietenie și colaborare între administrație și locuitorii lor, precum și promovarea schimburilor de bune practici și experiențe în vederea încheierii unor proiecte comune de dezvoltare economică și socială în beneficiul comunităților pe care le reprezintă.

 

Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întrevederea Președintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, cu Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta