Harta site-ului
Ajutor
Întîlnirea lunară a serviciilor desconcentrate în teritoriu şi descentralizate ale Consiliului raional
Întîlnirea lunară a serviciilor desconcentrate în teritoriu şi descentralizate ale Consiliului raional

Pe data de 7 august 2012 a avut loc şedinţa operativă cu participarea conducătorilor   serviciilor desconcentrate din raionul Dubăsari, serviciile descentralizate ale Consiliului raional şi primarii localităţilor.

În cadrul şedinţei s-au discutat mai multe chestiuni ce ţin de îndeplinirea programelor şi sarcinilor pe luna iulie şi sistematizarea măsurilor şi activităţilor pentru luna august. În acest context, au fost prezentate rapoartele şi informaţia de către şefii serviciilor desconcentrate din teritoriul raionului şi primarii localităţilor. 

Reieşind din rapoartele şi informaţia prezentată de către şefii serviciilor descentralizate  şi desconcentrate din teritoriu şi examinînd propunerile înaintate în organizarea activităţii pe perioada lunii august, au fost exprimate următoarele SOLICITĂRI şi INDICAŢII:
-A fost atenţionată conducerea serviciului sanitar veterinar  pentru realizarea întocmai a prevederilor legale, unde este foarte bine observată:
-Lipsa totală de conlucrare dintre Direcţie raională sanitar veterinară şi pentru securitatea produselor de origine animalieră Dubăsari (DRSV) şi restul serviciilor din teritoriu, în special cu CMF IMSP Dubăsari.
-Necunoaşterea şi nerespectarea regulamentului de activitate, a instrucţiunilor care necesită respectarea obligatorie în cazul depistării unor focare periculoase.
-DRSV se va adresa autorităţilor centrale pentru examinarea posibilităţii de finanţare pentru amenajarea punctelor de sacrificare a animalelor în teritoriul raionului care sunt solicitate ca necesitate obligatorie în fiecare localitate.
-Conducătorii serviciilor de resort vor pregăti instrucţiunile de intervenţie în cazul depistării unui caz de rabie în vederea informării, întreprinderii măsurilor de vigoare şi soluţionării cazurilor apărute.
-Conducerea DRSV va pregăti un proiect de decizie cu prezentarea planurilor, măsurilor pentru a fi examinat în cadrul şedinţei Consiliului raional care va avea loc în luna septembrie.
-Primarii localităţilor din raion vor organiza măsurile cultural-festive în teritoriu cu ocazia sărbătorilor naţionale din luna august şi participarea tuturor instituţiilor publice din teritoriu.
-Autosesizarea organelor de resort pentru examinarea şi soluţionarea problemelor apărute la angajarea temporară în cadrul fabricii de conserve Coşniţa a şomerilor înregistraţi la AOFM, pentru prelucrarea roadei sezoniere.
-Pregătirea instituţiilor de învăţămînt către noul an şcolar.
-Asigurarea ordinii publice şi securitate la trafic, a măsurilor de protecţie socială.
-Efectuarea raziilor pentru prevenirea cazurilor de înec în locurile de aglomeraţie a persoanelor în zonele de agrement şi taberele de odihnă a copiilor, difuzarea informaţiilor în mass media, instalarea panourilor informative.
-Susţinerea familiilor socialmente-vulnerabile.
-Realizarea Deciziilor Consiliului raional şi programelor naţionale.

În cadrul şedinţei au luat cuvînt dl V.Sandu-primar de Oxentea, dl A.Leşan-primar de Coşniţa, dl Iu.Soltan- primar de Pîrîta, dl V.Gulica-şef IMSP CMF Dubăsari, dna O.Golovco-medic-şef adjunct DRSV, dl V.Micu-şef AOFM, dl P.Driga-şef Inspecţia Muncii, dl A.Gîncu-şef DSE.
Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
tk5eq2VmL8l
2017-06-22 02:19:36
Whoever wrote this, you know how to make a good arclite.
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întîlnirea lunară a serviciilor desconcentrate în teritoriu şi descentralizate ale Consiliului raional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta