Harta site-ului
Ajutor
Intervenție reușită in cazul minorilor fără adăpost
Intervenție reușită in cazul minorilor fără adăpost

  Astăzi, 10 decembrie 2014, în jurul orelor 9 dimineața, de către colaboratorii  IP Dubăsari în satul Pohrebea au fost depistați 3 minori fără supraveghere, îmbrăcați necorespunzător sezonului, ulterior aceștia au fost predați Direcției asistență socială Dubăsari, unde le-a fost acordată consiliere psihologică, alimentație, asistență ce decurge din normele de activitate menite să satisfacă interesul superior al copilului. În urma evaluării s-a constatat că minorii sunt beneficiarii Școlii Internat din or. Dubăsari, și au părăsit instituția în dimineața zilei de 9 decembrie. În conlucrare cu persoanele responsabile din instituția sus menționată s-a desfășurat procedura de transmitere legală a minorilor. 
   Aducem mulțumiri colaboratorilor IP Dubăsari și responsabililor în rezolvarea situației date, pentru colaborare și operativitate.
Rugăm toți cetățenii să nu fie indiferenți, cine dispune de informație referitor la persoane, minori aflați în situație de risc să contacteze asistentul social din localitate sau nemijlocit Direcția asistență socială Dubăsari la nr de contact: (0248)25564, (0284)25565, 068333059

                   V.Dicusar, specialist principal în protecția drepturilor copilului

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Intervenție reușită in cazul minorilor fără adăpost - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta