Harta site-ului
Ajutor
Instruiri în cadrul noului sistem informaţional de managment financiar
Instruiri în cadrul noului sistem informaţional de managment financiar

Într-u realizarea activităţilor prevăzute în planul de activitate al Direcţiei finanţe pentru luna iunie  anul 2015, şi în  vederea formării  capacităţilor de utilizare a modulului de planificare bugetară în cadrul sistemului informaţional de managment financiar (SIMF), în perioada 25 – 26 iunie 2015   s-au desfăşurat instruiri  extinse privind procedurile de elaborare a proiectului de buget pe anul 2016 şi estimările pe anii 2017-2018.
La instruirile menţionate,  au fost delegate peroanele din toate subdiviziunile autorităţilor publice locale de ambele nivele, responsabili de elaborarea bugetelor locale.
Persoanele participante au fost familiarizate cu Setul metodologic privind elaborarea, aprobarea şi modificarea bugetului, aprobat prin Ordinul Ministerului Finanţelor nr.191 din 31,12,2014.
Subiectul principal, abordat în cadrul instruirii, a fost aplicarea metodologiei de planificare a bugetului în noul Sistem Informaţional de Management Financiar (SIMF). Aici specialiştii secţiei bugetare au explicat detaliat anumite acţiuni cu funcţionalităţile în aplicaţie a noului program, ce urmează a fi întreprinse de utilizatorii de buget. 
Fiecare participant la instruire a avut posibilitatea de a testa individual programul nou.


Direcţia finanţe,
Secţia elaborarea şi administrarea  bugetului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Instruiri în cadrul noului sistem informaţional de managment financiar - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta