Harta site-ului
Ajutor
Instruirea tinerilor funcţionari în scrierea proiectelor.
Instruirea tinerilor funcţionari în scrierea proiectelor.

În perioada 25 - 28 octombrie 2012 recent a fost organizat un curs de instruire în scrierea proiectelor unde au fost solicitaţi de a participa cîte un reprezentant al Consiliilor raionale, membre ale Asociaţiei "Euroregiunea Siret-Prut-Nistru", precum şi studenţi din mai multe universităţi din Iaşi. Locul desfaşurării - România, jud.Iaşi, comuna  Mogoşeşti - Sireţ, tabăra Muncel.
Cursul a fost organizat de către Asociaţia "Euroregiunea Siret-Prut-Nistru" şi Asociaţia "Moldavia". Participanţii au avut parte de o instruire avansată şi interactivă în domeniul scrierii de proiecte. Un element deosebit în acest sens este faptul, ca în viitorul apropiat va fi lansat un apel de propuneri de proiecte, unde cei instruiţi vor avea posibilitatea  de a aplica anumite idei de proiecte şi de a obţine finanţare. 

Directorul Asociaţiei "Euroregiunea Siret-Prut-Nistru" - Dragoş Mandache a afirmat că va depune tot efortul pentru ca asociaţia pe care o conduce să fie o punte de sprijin pentru raioanele din R.Moldova în ceea ce ţine de dezvoltarea acestora prin proiecte europene.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Instruirea tinerilor funcţionari în scrierea proiectelor. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta