Harta site-ului
Ajutor
Instruirea profesională a contabililor-şefi din instituţiile preuniversitare din raion
Instruirea profesională a contabililor-şefi din instituţiile preuniversitare din raion

Începînd cu 1 ianuarie 2013 instituţiile preuniversitare din raion (liceele, gimnaziile) au fost trecute cu finanţarea la bugetul raional, totodată, opt instituţii din unsprezece, le-au fost atribuite statut de persoană juridică, ceea ce  înseamnă o activitate financiară autonomă. Reieşind din aceasta, Direcţia finanţe a organizat instruirea profesională în două etape a contabililor-şefi, recent angajaţi în cadrul instituţiilor preuniversitare.

Primul seminar instructiv a avut loc pe 27 martie unde au fost puse în discuţie particularităţile evidenţei contabile în instituţiile bugetare. Iar al doilea seminar instructiv a avut loc pe 5 aprilie, unde s-au discutat mai multe subiecte: planificarea cheltuielilor ce ţin de asigurarea financiară a activităţii instituţiilor, particularităţile executării acestora pe parcursul anului, măsurile de eficientizare a acestora, prezentarea informaţiilor solicitate şi altele.

S-a convenit ca la solicitarea contabililor-şefi, în scopul eficientizării lucrului, să fie organizate întîlniri de fiecare dată cînd va fi solicitarea.


I. Ţimbalist,
şef Direcţie finanţe

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Instruirea profesională a contabililor-şefi din instituţiile preuniversitare din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta