Harta site-ului
Ajutor
Instruirea lucrătorilor sociali din cadrul DASPF
Instruirea lucrătorilor sociali din cadrul DASPF

  Pe data de 16 aprilie curent, colaboratorii Direcției asistență socială și protecția familiei Dubăsari, au participat la cursul de instruire în prestarea de servicii sociale de îngrijire la domiciliu, desfășurat în cadrul procesului „ Suport în dezvoltarea serviciilor de îngrijire la domiciliu în Republica Moldova 2014 – 2016 ”,  implementat de către AO HOMECARE  în colaborare cu Ministerul Muncii Protecției Sociale și Familiei, Charitas Ceska republika.
   Scopul Serviciului este prestarea calitativă a serviciilor de îngrijire la domiciliu pentru îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor.
Obiectivul Serviciului este: încurajarea beneficiarilor pentru a duce un mod de viață independent, pe cît este posibil în familie și comunitate.
De sevicii ale Serviciului îngrijire socială la domiciliu beneficiază persoanele vîrsnice care au atins vîrsta standard de pensionare și persoane cu dizabilități lipsite de suport din partea copiilor, a familiilor extinse și a altor persoane (prieteni, rude, vecini).
În cadrul seminarului s-a discutat despre Metodologia de prestare a serviciilor cu plată pentru o categorie mai largă de potențiali beneficiari ai serviciului de îngrijire la domiciliu.
Aducem sincere mulțumiri Președintelui  raionului Dubăsari, dlui Grigori POLICINSCHI și administrației Centrului de odihnă pentru copii și tineret „Prietenia”  pentru  susținerea în desfășurarea acestui seminar.
                                                                                                         
 

Angela VANCEA,
șef  Serviciu îngrijire socială la domiciliu

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Instruirea lucrătorilor sociali din cadrul DASPF - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta