Harta site-ului
Ajutor
Instruire extinsă privind aplicarea metodologiei bugetării pe programe şi performanţă pentru APL de nivelul întîi
Instruire extinsă privind aplicarea metodologiei bugetării pe programe şi performanţă pentru APL de nivelul întîi

In contextul perfectionarii managementului finantelor publice prin implementarea integrala a sistemului de bugetare pe programe si performanta se preconizeaza extinderea acesteia si la primul nivel al administratiei publice locale (APL).
    Astfel pentru realizarea acestui obiectiv, pe data de 02 iunie 2015, in incinta I.M. „COCT Prietenia” a avut loc instruirea extinsa privind metodologia bugetarii pe programe si performanta pentru APL de primul nivel. Instruirea data a fost asigurata de catre Institutul National de Cercetari Economice cu participarea Directiei finante si a persoanelor responsabile de elaborarea bugetului din unitatile administrativ teritoriale de primul nivel (contabili sefi).
    Instruirea s-a desfasurat intr-un mediu colegial, participantii s-au implicat activ in discutii cu formatorii, raminind multumiti de calitatea si accesibilitatea informatiilor prezentate de acestia.

Gincu Marina, specialist principal
Directia finante 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Instruire extinsă privind aplicarea metodologiei bugetării pe programe şi performanţă pentru APL de nivelul întîi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta