Harta site-ului
Ajutor
Instituirea serviciului de pompieri şi salvatori în cadrul Consiliului raional Dubăsari
Instituirea serviciului de pompieri şi salvatori în cadrul Consiliului raional Dubăsari

În atenţia locuitorilor din teritoriul platoului Coşniţa!
   Începînd cu primele zile ale lunii aprilie a fost instituit serviciul de pompieri şi salvatori în cadrul Consiliului raional Dubăsari, în baza dispoziţiei nr 56/1-n din 04.04.2012 "Cu privire la instituirea serviciului de pompieri şi salvatori în cadrul Consiliului raional Dubăsari", dispoziţiei nr. 41-i din 03.04.2012 "Cu privire la angajarea în serviciu", deciziei Consiliului raional nr. 01-06 din 21.02.2012 "Cu privire la instituirea postului de pompieri şi salvatori, angajaţi civili în cadrul Consiliului raional Dubăsari, pe platoul Coşniţa", examinînd demersul dlui A.Gîncu, şef Secţie situaţii excepţionale Dubăsari nr. 30 din 07.02.2012, demersul dlui V.Ţanga, specialist principalîn domeniul protecţiei civile şi serviciului civil nr.46 din 07.02.2012, în scopul executării politicii de securitate a raionului în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor, salvării vieţilor omeneşti, şi bunurilor materiale de la incendii şi alte situaţii excepţionale în sectorul rural.
  Responsabil de activitatea Serviciului se desemnează dl V.Ţanga, specialist principal în domeniul protecţiei civile, SASP. 
  În acest context vă informăm că în caz de incendiu sau orice alt gen de situaţie excepţională, D-stră puteţi apela la următoarele numere de telefon:
901-Centrul automatizat de dirijare operativă(CADO) a Direcţiei Salvatori şi Pompieri al ServiciuluiProtecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale a MAI RM
NOTĂ* (apelul 901 de pe telefonul mobil este gratis, în caz daca apelul este recepţionat de unitatea de gardă a  secţiei situaţii excepţionale Criuleni ei sînt obligaţi sa anunţe subdiviziunile în raza cărora sa înregistrat apelul, după al 6-lea apel, apelul este recepţionat de CADO)
52503-unitatea de gardă a Secţiei situaţii excepţionale Dubăsari
55234- unitatea de gardă al Comisariatului raional de poliţie Dubăsari
06743227-nr de contact al serviciului de pompieri, platoul Coşniţa 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Instituirea serviciului de pompieri şi salvatori în cadrul Consiliului raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta