Harta site-ului
Ajutor
Inspectoratul de poliţie Dubăsari a prezentat bilanţul pe 9 luni
Inspectoratul de poliţie Dubăsari a prezentat bilanţul pe 9 luni

La data de 12 octombrie curent, Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, a participat la Sedința Inspectoratului de poliție Dubăsari, unde au fost prezentat rezultatele obținute pe parcursul a IX luni ale anului curent. La ședință au luat parte: procurorul raionului Dubasari dl Nicolae Geru, preşedintele judecătoriei, dl Veaceslav Suciu, reprezentantul Cancelariei de Stat în teritoriu, d-na Angela Platon, şi primari ai localităţilor deservite.
Şedinţa a inceput cu prezentarea rapoartelor de activitate de către șefii serviciilor din cadrul IP Dubăsari și anume de rezultatele obținute în descoperirea infracțiunilor, problemele identificate pe parcursul desfășurării unor activități și căile de soluționare într-un termen restrâns a acestora.
Președintele raionului și oaspeţii prezenţi, au remarcat eforturile depuse pentru obținerea rezultatelor prezentate în raport. Domnul Grigore Policinschi​ a venit și cu un cadou pentru IP Dubăsari, un set de uniforme sportive pentru echipele de fotbal şi volei.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Inspectoratul de poliţie Dubăsari a prezentat bilanţul pe 9 luni - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta