Harta site-ului
Ajutor
Inspectoratul de poliție Dubăsari a marcat 29 ani de la fondarea Poliției Naționale
Inspectoratul de poliție Dubăsari a marcat 29 ani de la fondarea Poliției Naționale

La data de 18 decembrie curent, s-au împlinit 29 ani de la fondarea Poliției Naționale. Inspectoratul de Poliție Dubăsari, în acest sens a organizat o ședință de bilanț cu participarea șefului Secției administrație și servicii publice, dl Iuri CAZAC, a primarilor localităților din raionul Dubăsari, efectivul IP Dubăsari.
Ședința a fost deschisă de dl Iurie BURCIU, șef interimar al IP Dubăsari, care a vorbit despre faptul că ,,activitatea Inspectoratului, pe parcursul anului, a fost concentrată asupra organizării și îndeplinirii sarcinilor înaintate de către conducerea MAI și IGP. În mare parte accentul este pus pe demascarea  grupărilor criminale, combaterea traficului de ființe umane și narcomaniei, menținerea securității publice, etc”.
Activitatea Inspectoratului de poliție Dubăsari este una specifică față de celelalte inspectorate din țară, motivul fiind amplasarea geografică a raionului și anume ține de asigurarea securității cetățenilor de pe malul stâng al râului Nistru, inclusiv menținerea teritorial-administrativă a raionului în partea de est.
Inspectoratul de Poliție Dubăsari este împărțit în 3 sectoare de poliție: Nr.1 ,,Holercani” (posturile Ustia, Holercani, Marcăuți, Oxentea și Molovata); Nr.2 ,,Coșnița” (posturile Coșnița, Doroțcaia, Pîrîta și Pohrebea) și Nr.3 ,,Cocieri” (posturile Cocieri, Molovata Nouă, Vasilievca, Corjova și Roghi).
Prezentă la eveniment, conducerea raionului Dubăsari, a salutat prezența angajaților, remarcând eforturile depuse , dorindu-le anagajaților din domeniul MAI să-și păstreze și în continuare conlucrarea cu administrațiile publice locale, cu serviciile desconcentrate și descentralizate din teritoriu.
Cu prilejul aniversării a 29 ani de la formarea Poliției Naționale, pentru devotement, curaj civic și responsabilitate în îndeplinirea obligațiunilor de serviciu, activitate notorie în combaterea criminalității, menținerea ordinii publice, 10 angajați ai Inspectoratului, au fost menționați cu diplomă din numele Președintelui raionului dl Grigore FILIPOV. 
 
Marina LUPAȘCO,
Redactor-șef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Inspectoratul de poliție Dubăsari a marcat 29 ani de la fondarea Poliției Naționale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta