Harta site-ului
Ajutor
Înmânarea Bursei Președintelui pentru sportivi
Înmânarea Bursei Președintelui pentru sportivi

Ieri, la data de 17 ianuarie curent, a fost înmânată Bursa Președintelui raionului Dubăsari pentru cei mai buni sportivi ai anului 2018 la probele sportive – kickboxing și karate-shotokan. La înmânarea și premierea sportivilor au fost prezenți: Președintele raionului dl Grigore Policinschi, antrenorii școlii sportive, șefa Direcției învățământ general dna Larisa Braducean, directorul Școlii sportive dl Vasile Nagalisov, specialistul principal în domeniul tineret și sport dl Mihai Iavița.
La proba kickboxing au fost menționați și premiați următorii sportivi: Socolov Dumitru din s. Pohrebea - locul I – Campionatul Republicii Moldova la muai-thai, Larionov Cristi din s. Pîrîta - locu II – Cupa Republicii Moldova la kickboxing, Tincul Daniel din s. Pîrîta - locul I – Campionatul Republicii Moldova la muai-thai și Boșcănean Igor din s. Pîrîta - locul II – Campionatul Republicii Moldova la k-1, antrenați de către antrenorul Școlii sportive dl Andrian Gherlac.
Cu o deosebită plăcere au fost menționați sportivii probei Karate-Shotokan a filialei Școlii sportive din s. Molovata Nouă: Avxentiev Dorin  – Campion European, Campion Mondial la proba dată,  Gazea Sandu - Molovata Nouă – premiant cu locul II la Campionatul European din Polonia, Oprea Danu - Molovata Nouă – locul III la Campionatul Mondial din Polonia, Ursul Vlad – Cocieri - locul III la Campionatul Mondial din Polonia, Socolovschii Petru – Locul III Campionatul Mondial din Polonia, antrenați de către dl Nicolae Gazea, maiestru al sportului, consilier raional.
Președintele raionului dl Grigore Policinschi, a adresat un mesaj de felicitare pentru aceste rezultate frumoase obținute tuturor sportivilor, antrenorilor acestora, profesioniștilor din domeniu, care prin efortul și stăruința depusă de zi cu zi înfrumusețează imaginea raionului Dubăsari, astfel promovând cu devotament valorile educative, cultural-sportive de excelență, prietenie și respect. Totodată, dl Președinte a solicitat implicarea tinerilor în activitățile publice extrașcolare, cât și să demonstreze un comportament impecabil în rândul colegilor și în societate. Deasemeni a menționat că împreună cu consilierii raionali, colaboratorii Consiliului raional Dubăsari vor depune efort ca și pe viitor să fie alocate surse de finanțare pentru participare în mai multe competiții de acest gen.
Din numele tuturor sportivilor dl Nicolae Gazea în calitate de președinte al Ccomisiei de specialitate, a adresat un mesaj de mulțumire conducerii raionului Dubăsari pentru sprijinul și suportul acordat pe parcursul acestor ani și în deosebi pentru posibilitatea și participarea echipei Școlii sportive în Campionatul Mondial de karate-shotokan, care a avut loc în luna octombrie în Repubica Moldova com. Ciorescu, unde acești sportivi talentați au completat lotul Național al Republicii Moldova, plasându-se pe locul IV pe echipe din circa 32 țări.
Este o mândrie pentru noi și pentru tot raionul Dubăsari, știm că astfel de performanțe nu se pot realiza fără foarte multă muncă, fără o ambiție extraordinară și cu siguranță sunteți un exemplu pentru tânăra generație a raionului Dubăsari – a menționat șefa Direcției învățământ general dna Larisa Braducean, înmânând Bursa Președintelui, în cuantum de 500 lei pentru fiecare, dorindu-le succese fără traume în continuare!
    
                                 Mihai IAVIȚA, 
                                Direcția învățământ general

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Înmânarea Bursei Președintelui pentru sportivi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta