Harta site-ului
Ajutor
Infrastructura rutieră una din prioritățile programului de activitate al conducerii raionului
Infrastructura rutieră una din prioritățile programului de activitate al conducerii raionului

Conform Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor pentru perioada anului 2020, în raionul Dubăsari continuă renovarea drumurilor publice locale de interes raional.
Astfel, astăzi 16 octombrie Președintele raionului dl Grigore FILIPOV de comun cu primarul comunei Coșnița dl Alexei GAFELI; consilier raional dl Valeriu OSIPOV; specialiști din cadrul Secției construcție, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, dna Eudochia NICOLAEV și dl Valeriu SANDUL au convocat o ședință în satul Pohrebea, unde la moment se desfășoară lucrări de lărgire și extindere a drumului de acces în localitate. Aici urmează si fie instalate bordure pe tot perimetrul străzii la intrarea din sat.
La moment în raionul Dubăsari sunt active mai multe proiecte de modernizare a drumurilor aprobate de Consiliul raional Dubăsari. Mijloacele financiare sunt alocate din cadrul Fondului rutier. Mersul lucrărilor, calitatea acestora sunt în permanență monitorizare de către Președintele raionului dl Grigore FILIPOV și specialiștii din cadrul Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului.
 
Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Infrastructura rutieră una din prioritățile programului de activitate al conducerii raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta