Harta site-ului
Ajutor
“Informat, implicat şi angajat! Fii clientul AOFM”
“Informat, implicat şi angajat! Fii clientul AOFM”

AOFM Dubăsari în perioada 14.08.2017-18.08.2017, a desfășurat o Campanie de informare consacrată Zilei Internaţionale a Tineretului cu sloganul “Informat, implicat şi angajat! Fii clientul AOFM” cu tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-35 ani care caută un loc de muncă, inclusiv şomerii înregistrați la AOFM Dubăsari.
Activitățile întreprinse:
-Ziua Ușilor Deschise desfășurată în perioada 14.08.2017-18.08.2017
-La data de 16.08.2017 a fost organizat un seminar informativ- instructiv, în colaborare cu Biblioteca din s. Molovata Nouă, drept invitat la seminar a fost dnul Pavel Driga inspector principal al I.T.M Chisinău, ce le-a vorbit tinerilor despre importanța legalității angajării la un loc de muncă și consecințele ce decurg în urma lucrului nedeclarat. În cadrul seminarului tinerii au beneficat de informații și consultații privind serviciile de care pot beneficia în cadrul agenției. La eveniment au participat 28 de persoane cărora li s-au oferit pachete cu materiale informative ce au fost puse în discuție pe parcursul seminarului.
-La data de 18.08.2017  AOFM Dubăsari a organizat o masă rotundă în colaborare cu Bibiloteca raională, Consiliul raional Dubăsari, Consiliul tinerilor din s. Coșnița, I.T.M Chisinău, la care au fost invitați tinerii din raion. Participanților li s-au adus la cunoștință tehnicile și metodele de căutare a unui loc de muncă, Barometrul profesiilor pentu anul 2017, posibilitatea de a face un curs de instruire prin intermediul AOFM. Aceștea  au beneficiat de informații și instrcțiuni ce i-ar determina să fie mult mai activi pe piața muncii.
În cadrul camapaniei de informare, tinerii au beneficiat de un spectru larg de servicii prestate de specialiștii AOFM, sperăm că acest eveniment să aibă un impact pozitiv asupra activității și imaginii agenției.
Tatiana IASCIUC,
Agenția pentru ocuparea forței de muncă Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

“Informat, implicat şi angajat! Fii clientul AOFM” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta