Harta site-ului
Ajutor
Informarea cadrelor manageriale într-o şedinţă ordinară
Informarea cadrelor manageriale într-o şedinţă ordinară

Astăzi, 17 noiembrie 2020, şef Direcţie Învăţământ General Dubăsari, doamna Braducean Larisa, a convocat cadrele manageriale din instituţiile de învăţământ general şi colaboratorii DÎG într-o şedinţă ordinară. În scopul asigurării securităţii cadrelor manageriale, Doamna Braducean a organizat şedinţa în regim on-line. Prezidând şedinţa a pus în discuţie următoarele întrebări din ordinea de zi:
1. Cu privire la organizarea alimentaţiei elevilor: raportori - Bacioi Natalia, Iaviţa Tatiana
2. Cu privire la aprobarea suprasarcinii didactice manageriale: raportor - Iepure Tatiana
3. Cu privire la modificările din Regulamentul de atestare a cadrelor didactice şi manageriale: raportor - Iaviţa Tatiana
4. Cu privire la organizarea sesiunii de examene 2021: raportor - Tolstenco Violeta
5. Cu privire la organizarea şi desfăşurarea tezelor semestriale în sesiunile de iarnă / vară 2020 – 2021: raportor - Tolstenco Violeta
6. Cu privire la monitorizarea vieţii şi sănătăţii elevilor/copiilor: raportor - Iaviţa Tatiana
7. Diverse: raportor - Braducean Larisa.
Doamna Braducean Larisa a îndemnat managerii să eficientizeze activităţile manageriale în studierea şi implementarea tuturor documentelor şcolare. Eficientizarea activităţilor manageriale vor asigura securitatea şi siguranţa elevilor în contextul pandemic provocat de COVID – 19.
La şedinţă a fost prezent şi domnul Popa Dmitri, vicepreşedintele raionului, care a venit cu un mesaj de informare a managerilor privitor la o vizită de lucru în raionul Străşeni. În raionul Străşeni este organizată o altă modalitate de alimentaţie axată pe investiţiile agenţilor economici. E vorba de un proiect de implementare în teritoriu. A îndemnat managerii să găsească pârghii de a participa în diverse proiecte pentru a aduce investiţii, atât în domeniul alimentar, cât şi a reparaţiei cantinelor şcolare, de a procura utilaj necesar pentru sălile de mese şi cantinele şcolare. De asemenea, de a atrage agenţi economici care ar dori să investească în domeniul alimentar.
Violeta TOLSTENCO - şef Secţie politici educaţionale, Direcția Învățământ General, Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Informarea cadrelor manageriale într-o şedinţă ordinară - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta