Harta site-ului
Ajutor
Indexul incluziunii - dezvoltarea procesului de învăţare
Indexul incluziunii - dezvoltarea procesului de învăţare

La 04 decembrie a.c. în L.T. Doroțcaia s-a desfășurat un seminar teoretico-practic raional cu participarea managerilor şcolari din cadrul instituțiilor preuniversitare raionale la tema: “Indexul incluziunii - dezvoltarea procesului de învățare și participare în școli”. Conform agendei seminarului managerii şcolari au asistat la şapte ore publice în clasele a II-a - a XII-a care, conform analizei, au fost înalt apreciate. Totodată Doamna director, Bacioi Viorica, a prezentat un set de materiale care demonstrează că L.T. Doroţcaia îşi îndeplineşte misiunea şi obiectivele pe care şi le-a proiectat pentru activitatea eficiantă a liceului. 
În partea a II-a a seminarului Doamna director a antrenat managerii şcolari într-un training la temă în care au participat în activităţi practice de indentificare a indicatorilor din instituție in baza Indexului incluziunii. 
Direcţia Învăţământ General, Dubăsari aduce sincere mulţumiri administraţiei L.T. Doroţcaia, în persoana doamnei director, Bacioi Viorica şi tuturor cadrelor didactice care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a seminarului. 

Violeta TOLSTENCO,
şef Secţie PEME, DÎG, Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Indexul incluziunii - dezvoltarea procesului de învăţare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta