Harta site-ului
Ajutor
Îndeplinirea Planului de încorporare monitorizat în permanenţă
Îndeplinirea Planului de încorporare monitorizat în permanenţă

Pe 25 octombrie, vicepreşedintele raionului Maria JIMBEI, preşedintele comisiei raionale de recrutare – încorporare, a participat în cadrul şedinţei de lucru a Comisiei de Stat pentru încorporare, prezidată de Viceprim-ministrul Mihail MOLDOVANU, preşedinte al Comisiei. În conformitate cu ordinea de zi a şedinţei au fost examinate rezultatele îndeplinirii Planului de încorporare în Forţele Armate ale Republicii Moldova din perioada aprilie-iulie 2012.

Reprezentanţii Ministerul Apărării au menţionat despre îndeplinirea Planului de încorporare şi despre procesul de studiere, selectare, repartizare şi încorporare a recruţilor pentru componentele Forţelor Armate care decurs în modul şi termenele stabilite de cadrul legislativ şi actele normative.

Astfel, în Forţele Armate au fost încorporaţi 1780 recruţi, ceea ce constituie 100% din sarcina stabilită, respectiv în Armata Naţională au fost încorporaţi 1150 de recruţi şi în Trupele de Carabinieri au fost încorporaţi 630 de recruţi.

Viceprim-ministrul Mihai MOLDOVANU, a subliniat că reieşind din cele expuse, un factor important rămîne a fi organizarea corectă a procesului de încorporare.

În cadrul şedinţei s-au trasat căile concrete privind condiţiile desfăşurării campaniei de încorporare din octombrie 2012 - ianuarie 2013.

De asemenea, au fost discutate problemele stringente apărute în procesul desfăşurării campaniei de încorporare şi căile soluţionării lor, aspectele conlucrării centrelor militare cu administraţia publică locală în domeniul administrativ-militar şi examinării cazurilor de retrocedare pe motiv de boală din Forţele Armate.

La finele şedinţei Comisiei de Stat pentru Încorporare, în baza propunerilor expuse, au fost adoptate decizii respective în vederea îmbunătăţirii organizării procesului de încorporare a cetăţenilor în octombrie 2012 - ianuarie 2013 în serviciul militar şi serviciul civil, în strictă conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare în domeniul respectiv.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Îndeplinirea Planului de încorporare monitorizat în permanenţă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta