Harta site-ului
Ajutor
Incubatorul de afaceri din s. Coşniţa - Apel de propuneri
Incubatorul de afaceri din s. Coşniţa - Apel de propuneri

Consiliul raional Dubăsari anunţă agenţii economici despre iniţierea procedurii de instituire a incubatorului de afaceri în s. Coşniţa.

În conformitate cu Acordul de colaborare semnat la data de 21 aprilie între Consiliul raional în persoana Dlui. Grigore Policinschi, Preşedintele raionului Dubăsari şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) reprezentată de Dna. Iulia Iabanji, urmează a fi fondat ”Incubatorul de afaceri Dubăsari” cu sediul în s. Coşniţa.

Pentru aceasta Consiliul raional Dubăsari a pus la dispoziţia ODIMM clădirea "Centrului raional de cultură, tineret şi sport" pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie capitală.

Ca rezultat al deschiderii incubatorului de afaceri din raionul Dubăsari se urmăreşte scopul dezvoltării economice durabile şi menţinerea stabilităţii economico-sociale a populaţiei din acest teritoriu.

Incubatorul de afaceri urmează să găzduiască aproximativ 15 înterprinderi oferind posibilitatea creării a circa 60 locuri noi de muncă.

În acest sens Direcţia dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere încurajează toţi agenţii economici sau persoanele care doresc să lanseze o afacere în raionul Dubăsari şi au nevoie de spaţiu (inclusiv spaţiu de producere) să contacteze specialiştii din cadrul direcţiei pentru a obţine consultanţă şi pentru o ulterioară colaborare pe viitor.

Telefonul de contact al direcţiei: 024844746
e-mail: economcrd@yahoo.com

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Incubatorul de afaceri din s. Coşniţa - Apel de propuneri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta