Harta site-ului
Ajutor
Închiderea lunarului Mărţişor 2014
Închiderea lunarului Mărţişor 2014

 Începutul primăverii vine odată cu sosirea lunii martie sau cum i se mai spune mărţişor. Iată că soseşte vremea cînd trebuie să scoatem aceste două fire roşu şi alb din piept pentru a le atîrna copacilor pentru ca peste an să dea roadă bogată.

Cu acest prilej, la data de 29 martie, în incinta Casei de cultură din s. Pohrebea a fost organizat un concert ,,Închiderea lunarului Mărţişor 2014” de către Direcţia cultură şi turism în comun cu Casa de cultură raională.  Manifestaţia a fost condusă de către Aslanov Victor, metodist de programe de tehnologii informaţionale şi comunicaţionale din cadrul Centrului Multifuncţional pentru Copii şi Tineret.

 În cadrul festivităţii date au evoluat orchestra raională ,,Gheorghe Murgu”, conducător artistic Anatol Cojocaru,  ansambul artistic de amatori, de muzică uşşoară ,,Prietenia”, conducător artistic Andrei Mamulat şi Şcoala de arte din s. Coşniţa. Cîntecele şi dansul ce au răsunat pe tot parcursul festivităţii au adus zîmbetul şi voia bună în sufletele tuturor celor prezenţi. De asemenea, cu un mesaj de felicitare din partea preşedintelui raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi a venit dna Valentina Semionov, şef  Direcţia cultură şi turism. O surpriză ce i-a surprins plăcut pe tinerii din sat  a fost discoteca organizată, care a durat mai bine de 2 ore. Pe chipurile celor prezenţi şi prin aplauzele ce răsunau după fiecare număr artistic am cules mesajele şi satisfacţia pe care am reuşit să o aducem tuturor oamenilor de la mic şi pînă la mare.

 
Elena Bratu, 
director Casa de cultură raională

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Închiderea lunarului Mărţişor 2014 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta