Harta site-ului
Ajutor
Început de primăvară cu surprize pentru cei în dificultate
Început de primăvară cu surprize pentru cei în dificultate

Prima zi a primăverii la Cocieri a sosit cu mărţişoare, cu mult soare, dar şi cu vizita d-nei Viorica Dumbrăveanu, şefa Direcţiei protecţiei familiei şi drepturilor copilului din cadrul Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale a Familiei, d-nei Jîmbei Maria - vicepreşedintele raionului Dubăsari, Brăducean Larisa - şefa DÎTS Dubăsari şi a primarului c. Cocieri - Miţcul Ion. 
Au fost oferite cadouri din partea ministrului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, în persoana d-ei Valentina Buliga. Domniile lor au efectuat vizite în familiile cu mulţi copii, în familiile ce îngrijesc de persoane cu dezabilităţi severe, dar şi în centrul de resurse instituit în Liceul Teoretic "Vlad Ioviţă" în urma implementării unui proiect educaţional cu CE PRODIDACTICA şi colaborarea cu AO FCPS din or. Criuleni.
      
 În cadrul Centrului de resurse copiii din FSV au activat în trei ateliere: compoziţii din biser, pictură pe sticlă şi origami. Cadrele didactice Driga Ina, Guţu Zinaida şi Cebotari Ludmila au realizat subiecte legate de anotimpul de afară, de sărbătorile ce se apropie. Copiii au dăruit şi ei din cele confecţionate şi au menţionat faptul, că frecventează cu plăcere acest centru, le este interesant de a petrece timpul aici, se simt confortabil şi învaţă lucruri noi, frumoase care vor fi utile pentru viaţă. 
                   Administraţia LT "Vlad Ioviţă",
c. Cocieri,

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Început de primăvară cu surprize pentru cei în dificultate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta