Harta site-ului
Ajutor
Începe postul Sfintei Marii
Începe postul Sfintei Marii

Astăzi, pentru creştinii ortodocşi de stil vechi, este lăsatul secului pentru Postul Adormirii Maicii Domnului. Cunoscut şi ca Postul Sfintei Marii sau postul lui August, de mâine, credincioşii nu au voie să se cunune, să consume carne şi lactate, dar şi să bârfească. 

Restricţiile vor dura două săptămâni, iar creştinii spun că prin faptul că vor posti îşi vor curăţă trupul şi sufletul. Postul Sfintei Marii se ţine în cinstea Născătoarei de Dumnezeu, care înainte de Adormire a petrecut în neîncetată rugăciune şi postire. Despre această perioadă se mai spune că este ruptă din Postul Mare, care la început dura nouă săptămâni, dar pentru că oamenii ieşeau prea slăbiţi din iarnă, Biserica a hotărât să-l scurteze cu 14 zile, mutându-le în vară, când este belşug de fructe şi legume.

Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
S9B0yhRd
2017-06-22 02:14:01
Sucks big time. Takes hours and hours. In fact, can not even get to file selectino screen unless I use Firefox browser. But what can one exu.tce..YopTube also got rid of the number of ratings and comments on the icon pages also. How about offering both methods of uploading? Feedback? Thanks.
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Începe postul Sfintei Marii - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta