Harta site-ului
Ajutor
Încă un agent economic va beneficia de subvenție pentru realizarea activității de comerț propuse
Încă un agent economic va beneficia de subvenție pentru realizarea activității de comerț propuse

La data de 14 februarie curent, Secţia ocuparea forţei de muncă Dubăsari  a organizat ședința  Comitetului de evaluare a dosarelor solicitanților de subvenții pentru susținerea proiectelor de inițiative locale conform art.40 din Legea 105/2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurare de șomaj.
Membrii Comitetului, în componența Lilia Cazac, șef Direcție economie, buget și finanțe, Galina Sandu, administrator Incubatorul de Afaceri Raionul Dubăsari, Tatiana Iasciuc, șef Secție ocuparea forței de muncă Dubăsari au examinat și evaluat dosarul agentului economic SRL AGROVIOSAT cu domeniul de activitate comerț. Ședința a fost prezidată de către președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov.
În cadrul ședinței, Comitetul de evaluare, a analizat Planul de afaceri și ca rezultat a decis de a susține agentul prin acordarea subvenției.
Solicitantul de subvenție urmează să realizeze investiția propusă și anume procurarea utilajului stipulat în planul de afaceri și crearea unui loc de muncă cu angajarea persoanei selectate din rândul șomerilor înregistrați la subdiviziune.
 
Tatiana IAŞCIUC,
șef SOFM Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Încă un agent economic va beneficia de subvenție pentru realizarea activității de comerț propuse - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta