Harta site-ului
Ajutor
Încă o problemă a cetăţenilor soluţionată datorită implicării dlui preşedinte, Grigore POLICINSCHI
Încă o problemă a cetăţenilor soluţionată datorită implicării dlui preşedinte, Grigore POLICINSCHI

,,Vreau să aduc cele mai sincere mulţumiri şi urări de bine dlui preşedinte al raionului Dubăsari. Datorită dumneavoastră mă bucur în fiecare seară de lumina care îmi călăuzeşte casa. Fie ca lumina, pacea şi norocul să vă însoţească pretutindeni”.
Dl Scripcari Gheorghe, locuitor al satului Cocieri, invalid de gradul II, participant la conflictul armat de pe Nistru din 1992, s-a ciocnit de o problemă care a venit odată cu deconectarea, de către dl Luchianov, electrician în s. Cocieri, fără invocarea unui motiv, sau explicaţie, de la sursa de energie electrică, pe care o primea de la vecini. În urma acestui fapt dl Scripcari s-a adresat cu o cerere la filiala SA „Red Nord” (Rezina), cu sediul în s. Coşniţa, pentru a fi conectat la energia electrică. Pentru efectuarea lucrărilor de rigoare, colaboratorii filialei SA „Red Nord”, i-au cerut dlui Scripcari să achite o taxă de 3500 lei. Din cauza invalidităţii, dl Scripcari nu era în stare să achite această sumă, astfel s-a adresat la dl preşedinte, cerînd ajutor în soluţionarea problemei parvenite. Sesizîndu-se de situaţia dată, dl preşedinte s-a implicat direct pentru a rezolva problema dată. Astfel, în urma discuţiilor purtate de către dl Policinschi cu reprezentanţii SA „Red Nord”, în scurt timp dl Scripcari a fost conectat la energia electrică, fără plată, cetăţeanul procurînd doar materialele necesare.

 

Marina   Lupaşco, redactor-şef

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Încă o problemă a cetăţenilor soluţionată datorită implicării dlui preşedinte, Grigore POLICINSCHI - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta