Harta site-ului
Ajutor
În vizită la Grădina Zoologică
În vizită la Grădina Zoologică

Obișnuim ca fiecare sfărșit de an școlar să se finiseze frumos, cu lecții – excursii unde elevii aplică în practică ceea  ce au învățat pe parcursul anului. Elevii sunt ghidați de învățători, profesori în excursii pentru a observa natura, lumea înconjurătoare, obiectele turistice, monumentele istorice din țară. Cu mare drag dle Oprea Margareta și Popa Claudia au condus copii de la Centrul Comunitar și elevii mai măricei din gimnaziu la Grădina Zoologică la 19 mai curent.
Elevii cu ochii jucăuși de bucurie au savurat și au admirat frumusețea lumii animale. Eroul principal al grădinii zoologice a fost crocodilul. El i-a încântat nespus de mult pe copii prin auzul său perfect și mișcările sale încete.Se spune că crocodilul își aude puiul cum plânge încă din ou. Animăluțele îngrijite și bucuroase i-au salutat pe micii vizitatori și le-au șoptit că trăiesc mai bine acum, fiindcă s-au reparat încăperile, se alimentează mai bine și este curat.
Copiilor le-a plăcut mult excursia și aduc mulțumiri administrației gimnaziului Corjova în persoana dnei Krasheninnikov Svetlana pentru odihna  lor, grija părintească nemărginită și transportul acordat.
Margareta OPREA,
profesoară, gim. Corjova

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

În vizită la Grădina Zoologică - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta