Harta site-ului
Ajutor
În vizită la beneficiarii de ajutor social
În vizită la beneficiarii de ajutor social

În perioada zilelor de 25-26 iulie, şeful Direcţiei asistenţă socială dl Vladimir VANCEA şi specialistul principal pentru administrarea ajutorului social, dna Zinaida STASEV, conform programului de activitate, au efectuat o vizită de lucru în localităţile raionului cu scopul evaluării condiţiilor de trai a beneficiarilor de ajutor social şi ajutor pentru perioada rece a anului, unde s-a constatat că majoritatea familiilor fac parte din categoria social-vulnerabilă. Cei mai mulţi dintre aceştia au statutul ocupaţional de şomer şi au în componenţa familiei copii minori.

Beneficiarii confirmă că ajutorul social le serveşte drept suport pentru procurarea produselor alimentare, însă în timpul vizitei la domiciliu s-a constatat că unii dintre ei utilizează această prestaţie pentru procurarea băuturilor alcoolice. Astfel, se solicită din partea asistenţilor sociali ca să ajute aceste familii să-şi gestioneze corect resursele. Totodată, reprezentanţii Direcţiei asistenţă socială, confirmă că ajutorul social ajunge la destinaţia celor mai sărace familii.

Amintim că ajutorul social este un suport financiar acordat pentru o perioadă de 6 luni, familiilor aflate în situaţii de dificultate.


Zinaida Stasev - specialist principal pentru administrarea ajutorului social

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

În vizită la beneficiarii de ajutor social - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta