Harta site-ului
Ajutor
În raionul Dubăsari vor fi construite 8 rezervoare de apă de tip turn
În raionul Dubăsari vor fi construite 8 rezervoare de apă de tip turn

Datorită implementării primului proiect interregional în domeniul aprovizionării cu apă realizat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în raionul Dubăsari vor fi construite 8 turnuri de apă, dintre care 6 în localitățile din raionul Dubăsari și altele 2 în localitățile din raionul Dubăsari, regiunea Transnistreană.
Conform Procesului – Verbal al ședinței grupului de lucru pentru achiziții al ADR Centru privind evaluarea ofertelor și aprobarea atribuirii contractului ofertantului câștigător depuse în cadrul licitației publice „Confecționarea, achiziționarea și instalarea a 8 rezervoare de apă în localitățile selectate: Cocieri – 1153887,03 lei, Coșnița – 439579,62 lei, Pîrîta – 475484,32 lei, Doroțcaia – 401481,86 lei, Oxentea – 562628,12 lei din raionul Dubăsari, precum și Doibani – 425893,20 lei și Comisarovca Nouă – 385839,24 lei, din Dubăsari, regiunea Transnistreană” din cadrul Proiectului "Gestionarea inter-comunală a Resurselor de apă pe Nistru" cu finanțarea prin intermediul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), a fost desemnat câștigător S.C. ”DSRM - 3” S.A. cu suma valorică de 3 892 114,98 LEI, cota TVA „0”.
Lucrările urmează a fi executate în decurs de 90 de zile calendaristice.
În calitate de membru al grupului de lucru a participat specialistul principal în construcții, dl Iurie Isacov din cadrul Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, Consiliul raional Dubăsari.
Rezervoarele de apă tip turn, sistemele de automatizare și echipamentul conex, ce urmează a fi instalate vor asigura îmbunătățirea situației curente în sectorul aprovizionării cu apă.  
 
Aliona SIROTILO,
Specialist principal domeniul drumuri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

În raionul Dubăsari vor fi construite 8 rezervoare de apă de tip turn - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta