Harta site-ului
Ajutor
În L.T. „Ion Creangă”, Coșnița s-au desfășurat activități de tipul „Atelier”
În L.T. „Ion Creangă”, Coșnița s-au desfășurat activități de tipul „Atelier”

La data de 27 noiembrie curent,. în incinta L.T. „Ion Creangă” Coşniţa, s-a desfăşurat un seminar raional teoretico - practic cu participarea profesorilor de limba şi literatura română din cadrul instituţiilor preuniversitare raionale. Tema seminarului, „Formarea / dezvoltarea competenţelor de comunicare prin lecţiile de tip ATELIER”, răspunde la obiectivele curriculare.
În cadrul seminarului s-
au desfăşurat 3 ore publice în 2 clase liceale şi o clasă gimnazială.
Profesoara de limba şi literatura română, dna Morcov Ala, a predat o oră publică în clasa a XII-a cu subiectul: „Analiza stilistică a textului „Fluturi” de L. Blaga”,d
na Malai Galina, a organizat o oră publică în clasa a X-a cu tema: „Textul nonliterar. Compunerea de utilitate socială, CV-ul” și profesoara Cibuc Eudochia a prezentat colegilor o oră publică în clasa a VI-a cu subiectul: „ Observarea şi explorarea textului „Stânca Corbului” de Aleco Russo. 
În cadrul seminarului s-a desfăşurat şi o activitate extracurriculară de tip TVC cu tema: „Omul – măsura tuturor lucrurilor” în care au fost antrenaţi elevii clasei a XI-a şi care au fost ghidaţi în organizare de către dna Isaicul Svetlana, profesoară de limba şi literatura română din liceu. 
Am prezentat profesorilor un suport didactic la tema: ,,Comunicarea eficientă - cadru conceptual" pe care profesorii îl vor adapta la nivel de clasă (categorie de vârstă).
Aduc mulţumiri administraţiei L.T. ,,Ion Creangă" Coşniţa, în persoana dlui director, Verlan Tudor, pentru crearea condiţiilor eficiente în organizarea şi desfăşurarea seminarului. De asemenea, îmi exprim respectul faţă de toţi elevii şi cadrele didactice, care au muncit mult în scopul przentării, la cel mai înalt nivel, a activităţilor educaţionale.
Violeta TOLSTENCO,
şef Secţie PEME, DÎG, Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

În L.T. „Ion Creangă”, Coșnița s-au desfășurat activități de tipul „Atelier” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta