Harta site-ului
Ajutor
În instituţiile de învăţămînt din raion implementarea proiectelor continuă cu succes
În instituţiile de învăţămînt din raion implementarea proiectelor continuă cu succes

Vicepreşedintele raionului dl Valeriu Sandu de comun cu Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului  a efectuat, astăzi, 10 ianuarie, o vizită de lucru la şantierul de construcţie a Liceului teoretic Holercani şi gimnaziul Oxentea. La instituţiile de educaţie sus vizate se desfăşoară lucrări de schimbare a tîmplăriei. Scopul principal al vizitei date a constat în inspectarea calităţii lucrărilor efectuate şi totodată, monitorizarea  respectării graficului de execuţie a lucrărilor de construcţie de către antreprenor.
În urma inspectării, grupul de lucru a depistat că, implementarea proiectului,  de către „Aldos - Grup”, la liceul teoretic Holercani, în baza graficului stabilit pentru executarea lucrărilor este de 60 %, la moment demarînd lucrările de finisare a glafurilor interioare, iar proiectul de ,,Termoizolare a pereţilor, shimbarea tâmplăriei şi reparaţia acoperişului” la gimnaziul Oxentea, realizat de către „Valdcongrup”SRL, pînă la moment volumul lucrărilor efectuate se încadrează perfect în graficul stabilit.
Proiectele date  sunt implementate cu suportul Fondului pentru Eficienţă Energetică  şi contribuţia Consiliului raional Dubăsari.
De asemenea, menţionăm că executarea lucrărilor nu stopează şi nu crează dificultăţi în desfăşurarea normală a procesului de învăţămînt.
În urma vizitei date, de către grupul de lucru au fost stabilite careva priorităţi şi transmise antreprenorilor spre executare. Sperăm că pe parcursul anului 2017 vom finaliza proiectele date cu succes.

Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

În instituţiile de învăţămînt din raion implementarea proiectelor continuă cu succes - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta