Harta site-ului
Ajutor
În feeria sărbătorilor de iarnă!
În feeria sărbătorilor de iarnă!

Iarna e anotimpul feeriei, a purității, a fericirii, a sărbătorilor divine. Aceste sărbători preferăm să le petrecem cu cei dragi, acasă și la școală.
Școala se consideră a doua casă, a doua familie. Și așa cum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă gospodarii îl întâmpină cu voie bună și nerăbdare pe generosul Moș Crăciun, astfel îl așteptăm și noi, elevii, din Liceul Teoretic „Vlad Ioviță”.
Toți elevii din liceu s-au pregătit minuțios de aceste sărbători. Noi, elevii claselor gimnaziale am organizat un variat program artistic. Astfel, elevii din clasa a V-a ne-au cântat colinde care ne-au creat dispoziție de sărbătoare. Clasa a VI-a a venit cu un recital poetic dedicat Anului Nou. Clasa a VIII-a ne-a distrat cu dansuri moderne. Iar băieții clasei a VII-a au urat din toată inima și fetele au încheiat serbarea cu o semănătură tradițională, urându-le tuturor sănătate și succese în toate.
În final, directoarea Roșca Tatiana a venit cu o adresare de mulțumire tuturor elevilor, care au participat la această minunată sărbătoare, iar Moș Crăciun ne-a mulțumit cu câte un cadou.

Valeria LUCHIANOV, elevă în clasa VII din Liceul Teoretic "Vlad Ioviţă" Cocieri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

În feeria sărbătorilor de iarnă! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta